skip to Main Content
+46 (0)523-66 55 30 info@hotellysekil.se

 

Dykrum

Dykningen i Lysekil har tagit riktig fart och nu öppnar vi på Hotell Lysekil upp perfekta rum för dykare! 

Hotellet kan nu leverera hela upplevelsen för dykare. Vi har investerat i kompressor, booster och gaser för att optimera dykupplevelsen. Ett dykrum kostar 400:- per natt/ dykare, frukost ingår. För ett tillägg på 150:-  ingår fri dykluft för hela vistelsen på hotellet. I detta pris ingår möjligheten att använda torkrum och arbetsbänkar för er dykutrustning. Dykrummen är en enklare boendeform där ni har tillgång till gemensamma kök, tvättstuga och toaletter.

I år har vi startart upp ett samarbete med dykbåten Svärdet som under stora delar av året ligger i hamnen precis utanför hotellet. Denna båt tar er ut till vraken utanför Lysekil och kan bokas genom hotellet. Vill ni hellre dyka på husrevet Släggö, en kort promenad från hotellet, så finns möjligheten att låna skrindor till att transportera utrustningen med.

Njut av dykningen i Lysekil

För dig som är instruktör, klubb- eller dykskoleägare, finns möjligheten att hålla era kurser på hotellet. Detta är något som många instruktörer och klubbar redan gör och det skapar en komplett upplevelse för eleverna med enkel hantering av blöt utrustning och gaslogistik. Det finns många gemensamma utrymmen som bidrar till ett naturligt umgänge för såväl stamgäster som nya vänner och tillför ett trevligt häng efter en lång dykdag. Givetvis kan ni unna er en riktigt trevlig middag på  My Italian Friend på hotellets veranda med utsikt mot hamnen.

Poseidon Academy huserar i lokalerna och kör dykkurser och servicekurser med deras återförsäljare. Därav finns det tillgång till både värdefull kompetens och kunskap i huset.

Sveriges största dykbutik DiveTeam med stort sortiment och brett kursutbud håller till alldeles i närheten. De ordnar även diverse båtutfärder.

I närområdet finns det ett antal dykplatser. Bland dem finns Gullmarn med Skår, Jordfall, Hällebäck, Fossen och Ormestad. Här finns möjligheten till stor variation av sin dykning under vistelsen i Lysekil.

Back To Top