skip to Main Content
+46 (0)523-66 55 30 info@hotellysekil.se

Hotellrum

Hotellrum: På Hotel Lysekil sover du gott, våra sängar är av kvalitetsmärket Carpe Diem. I sängar som Saltö är det lätt att drömma. Vi har över 50 rum och totalt 150 bäddar så varmt välkomna till oss. Är ni ett större sällskap reserverar vi gärna hela hotellet åt er.

Tips: Klicka gärna på bilderna för att läsa mer om rumskategorierna. Ett kort klick på mobilen tar fram snabbtexten. Ett långt klick öppnar rumssidan.

Covid 19

Vi har generösa avbokningsregler om du blir sjuk. Kontakta oss så snart du kan så löser vi det.

Din trygghet är viktig för oss. Vi städar varje hotellrum extra noga i dessa Covid-19-tider. Vi har ett extra fokus på rengöring och desinficering.

Bildgalleri
Hotel Lysekil

Hotel Lysekil är ett hotell av den traditionella sorten, byggt 1951, med stora proportioner. Hotellet har gott om allmänutrymmen för avkoppling, ofta med utsikt ut mot fjorden. Vill man hitta en egen vrå t.ex. för att läsa, finns flera att välja på. I våra rumskorridorer kan du njuta av en konstutställning och förälskar du dig i någon tavla kan den köpas med hem som ett minne.

Husdjursvänligt hotell

Hotel Lysekil är ett husdjursvänligt hotell. Du är välkommen att ta med dig ditt husdjur som hund och katt till oss, och andra smådjur. Har du ett lejon eller isbjörn som husdjur blir det lite värre. Kontakta oss gärna för att fråga oss om ditt djur, det mesta brukar vi kunna lösa. Vi tar ut en litet pristillägg på 300 kr för husdjurets vistelse, som vi använder till extra städning av rummet efteråt.

Hundvänligt Hotell Dog Pet Friendly Hotel
Service för dig
Fråga oss gärna

Var hittar jag?

Vi i receptionen hjälper dig gärna tillrätta i Lysekil. Fråga oss gärna, både inför ditt besök och under det.

Kaffe & te

Matsalen är normalt öppen både dag och kväll – slå dig gärna ner i en soffa här. Kaffe & te finns framme, välkommen att ta för dig.

Hårtork

Hårtork finns att låna i receptionen så att du kan göra dig fin i håret när du önskar.

Back To Top